Voorbereidingen OGVP 2018 van start

Laat Ronald Koeman maar lekker oefenen voor spek en bonen, Ome Ger doet gewoon wél mee in Rusland. De voorbereidingen zijn gestart dus vul snel het formulier in en doe mee met de leukste voetbalpoule van Nederland.

Wat je moet doen:

 1. formulier downloaden
 2. invullen en opslaan
 3. opsturen naar info@omegervoetbalpoule.nl
 4. 6 euro overmaken op IBAN:   NL59INGB0001795592 (tnv G. van Cleef)

Weet je nog iemand anders die wil meedoen? Stuur het formulier door of de link van deze website of deel het op facebook via de onderstaande ‘vind ik leuk’ button. Met het gastenboek gaan we gewoon verder waar we 2 jaar geleden gebleven waren.

Donderdag 14 juni om 17:00 uur trapt Rusland af tegen Saoedi- Arabië.
Veel succes en plezier alvast met het WK en met de OGVP 2018!!!

 

Deel op Twitter

2 Reacties aan “Voorbereidingen OGVP 2018 van start”

 1. 16 juni 2018 00:47
  #

  Ha Jack,

  dankjewel! Vanuit onze Duitse deelnemers was de vraag wel heel dringend, dat begrijp je wel. Bijna alsof het tournooi voor hen niets voorstelde als dat niet minstens ook vergezeld ging van de oude OGVP.

  Maar als de misère met het Nederlands elftal voortduurt, zullen we de OGVP onverwijld ombouwen tot OGDP, want inderdaad, darten is het nieuwe voetbal……

 2. 5 juni 2018 10:05
  #

  Geachte organisatiecommissie,

  Het wederom organiseren van de OGVP, zonder dat Nederland zelf mee doet, getuigd van een altruïsme van het hoogste niveau.

  Veel suc6 met de organisatie en laten we ons vasthouden aan het feit dat we als Nederland wereldkampioen darten 2018 zijn geworden in Frankfurt afgelopen zondag.
  En laten we eerlijk zijn darten is een veel mondialere sport dan voetbal.

  mvg

  Jack