Rust – Lonneke pakt ook bonusvraag 3

Vandaag en morgen geen wedstrijden. De spelers van 8 landen zijn inmiddels thuis en alle anderen hebben rust, beetje badderen en zo. Zaterdag gaat het weer los met de eerste achtste finale tussen Zwitserland en Italie.

Maar de OGVP blijft volop in beweging. In de tussenstand zijn inmiddels de punten voor de juist voorspelde landen in de achtste finales toegekend. De 48 punten die daar te verdienen waren zorgen voor een grotere spreiding in de ranglijst. Die wordt nu aangevoerd door Joren de Bont uit Amsterdam en Hellen Visser, terug van weggeweest. Amsterdam is in de top 10 goed vertegenwoordigd met maar liefst 5 deelnemers. Voorspellen gaat ze daar beter af dan voetballen…

Ook Lonneke Verberk uit Landhorst bewijst dat ze uitermate goed kan voorspellen. Nadat ze het juiste aantal deelnemers van de OGVP 2024 wist te raden zat ze nu ook het dichtst bij het aantal gele kaarten in de voorronden. Dat waren er maar liefst 161 (bron Uefa.com), waar een beetje ChatGPT al niet toe kan leiden. Goed gedaan Lonneke, gefeliciteerd! Morgen worden er geen punten uitgedeeld. Wel start het publiceren van foto’s mbt bonusvraag 5, die kunnen nog steeds worden ingezonden.

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.