Engeland en Spanje door – Nu Hellen met Joren

Engeland tegen Slovenië, daar begon de dag vandaag mee. Heel verrassend, of misschien ook niet, kwamen de Slovenen op voorsprong. En die hielden ze vast tot maar liefst de 95ste minuut toen Jude Bellingham met een omhaal schitterend gelijk maakte: 1-1. Hiermee was de eerste verlenging van dit EK een feit en het duurde niet lang of Harry Kane maakte de 2-1 die de winnende bleek te zijn. In de kwartfinale nemen de three Lions het op tegen Zwitersland.
SpanjeGeorgie zou een makkie moeten zijn voor la Selección dat op papier veruit de meerdere is. Maar halverwege de eerste helft kwam Georgie verrassend op voorsprong en het land ontploft. Heel lang heeft het niet geduurd en Spanje wint uiteindelijk redelijk eenvoudig met 4-1. Het Georgische sprookje wordt hiermee ruw uitgeblazen: koffers pakken! SpanjeDuitsland is de tweede kwartfinale.

Vandaag krijgt Hellen Visser op plek 1 in de OGVP gezelschap van Joren de Bont. In de top 6 verder nog steeds dezelfde dames als gisteren. Onderin is de familie Lemmen lekker op dreef. Tilly en Rosalie hebben de plaats van Rik-Jan overgenomen die nu een paar posities is opgeklommen.
Voor het Nederlands elftal is de weg naar de finale geplaveid. Eerst Roemenië, dan alsnog Oostenrijk en dan wellicht Engeland nog even verslaan… We gaan het zien, nog twee nachtjes slapen en dan wachten de Roemenen.

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.