Portugal Europees Kampioen – Sjoerd Huisman wint OGVP!

Het zag er niet goed uit voor de Portugezen toen Ronaldo al in het begin van de wedstrijd geblesseerd het veld moest ruimen. Maar na 90 minuten stond nog steeds de beginstand op het bord. Penalty’s leken in aantocht. Tot in de tweede helft van de verlenging Eder het net van de Haantjes wel wist te vinden: 1-0 voor Portugal en dat bleef zo. Portugal is voor het eerst in de historie Europees Kampioen voetbal en Frankrijk huilt.

Dat betekent dat Sjoerd Huismans niet alleen 2 weken aan de leiding ging maar zich na vandaag ook de winnaar van de OmeGerVoetbalPoule 2016 mag noemen. Zijn naam gaat in de geschiedenisboeken en zullen we ons voor altijd herinneren. Van harte gefeliciteerd! In de eindstand zie je verder wie de extra bonusvragen gewonnen heeft. Achim Inerhees is de beste 65 plusser en Marijn van Diessen de nummer laatst, ook knap! Zoals altijd krijgen ook alle nummers 10, 20, 30 etc. een prijsje, kijk vlug of jij er bij zit.

Alle deelnemers aan de OmeGerVoetbalPoule 2016 hartelijk dank voor het meespelen. Tot over 2 jaar als onze jongens hopelijk weer mee mogen doen op het WK voetbal 2018 in Rusland.

Deel op Twitter

Eén reactie aan “Portugal Europees Kampioen – Sjoerd Huisman wint OGVP!”

  1. 11 juli 2016 00:07
    #

    Rusland? Daar gaan we toch niet naar toe? Dat boycotten we toch?