Volop verrassingen – Peter wint tussentijds in OGVP

Dit WK mag inmiddels het toernooi van de verrassingen heten. Slechts weinigen hadden voorspeld dat Portugal het met 2-1 zou afleggen tegen Zuid Korea. Beide landen gaan door naar de volgende ronde. Omdat Uruguay met een doelpunt te weinig van Ghana won, het werd slechts 2-0 en daarmee kunnen ze op huus an. De volgende surprise liet niet op zich wachten. Kameroen tegen Brazilië werd 1-0 voor de ontembare leeuwen. Behalve eeuwige roem leverde het ze verder niets op, gewoon koffertjes pakken. Servië tegen Zwitserland was een mooie pot en de Schweizer Nati gaan dik verdiend door naar de achtste finale.

In de OmeGerVoetBalPoule kennen we vandaag een tussentijdse winnaar. Peter Schers staat al dagen bovenaan en pakte vandaag met 2 punten de prijs voor de meeste punten na de groepsfase, proficiat Peter! In de tussenstand zijn nu de punten voor de landen die doorgaan toegekend. En daarmee heeft een stevige reshuffle plaats gevonden. Peter zakt naar de tweede plaats en met Florian Dimmer uit Nettetal hebben we een nieuwe nummer 1.  Max en Rik-Jan doen onderin goede zaken om de poedelprijs.
We maken ons op voor de eerste achtste finale waarin Nederland het tegen de Verenigde Staten opneemt. Met de familie Lichteveld hebben we 4 Amerikanen in het OGVP deelnemersveld, dus spannend wordt het zeker. Veel plezier iedereen!

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.