Ronaldo en Rusland naar huis – Prijs naar Zurich

Ondanks de overwinning van Portugal op Ghana met 2-1 zit het WK er voor Ronaldo op en kan hij zich weer volledig focussen op zijn kapsel, vette pech. Duitsland won van de Verenigde Staten van Klinsmann met 1-0. Goed gedaan van Die Mannschaft, wie weet treffen we elkaar in de finale. Onze zuiderburen verzaakten ook niet in hun laatste wedstrijd. De rode duivels versloegen Zuid Korea met 1-0 en hebben net als Oranje 9 punten. Rusland tegen Algerije was een spannende pot die eindigde in 1-1: Rusland uitgeschakeld en Algerije voor het eerst in de historie door naar de knock-out fase.

Het zat er al een paar dagen aan te komen en het is Bram Bikker uit Zurich gelukt om zich de achtervolgers van het vege lijf te houden. Als enige deelnemer 31 van de 48 wedstrijden goed voorspeld, van harte gefeliciteerd met de prijs van €85,- die is verbonden aan deze prestatie. Hannie, Nils, Isa, Lotte en Jolande (jawel, 4 dames) hebben als achtervolgers het nakijken. Maarrrr…. vanaf morgen worden ook de landenpunten toebedeeld en ontstaan er nieuwe kansen.
Voor bonusvraag 3 hebben we 2 winnaars. Costijn Scholten en Mats Derks wisten precies dat er 127 gele kaarten zouden vallen. In bonusvraag 4 ging het om het totaal aantal doelpunten in de voorronde. Kathrin Vitt, Roos Teunissen, Frits Hekkert en Henk Puylaert zagen goed dat het er 132 gingen worden. Roos doet het lekker met al 2 bonusvragen in ’the pocket’. Allemaal gefeliciteerd, nog 14 wedstrijden te gaan.

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.