Messi-Musa: 3-2 – Bram Bikker bijna binnen

Wederom was het beste voetballer ter wereld Messi die de Argentijnen met 2 doelpunten aan een 3-2 overwinning op Nigeria hielp. Ook de Nigerianen met Musa die 2 keer scoorde gaan verder. Iran verloor kansloos met 3-0 van Bosnië-Herzegovina maar hebben toch mooi een puntje over gehouden aan dit WK. Zwitserland deed wat het moest doen en versloeg Honduras met 3-0 dankzij een hatttrick van Xherdan Sharqiri. Frankrijk geloofde het wel, de haantjes zijn groepswinnaar na de 0-0 tegen Equador.

Met nog 1 dag en 4 wedstrijden te gaan in de voorronde wordt het in de OmeGerVoetbalPoule retespannend. Bram Bikker gaat in zijn eentje aan de leiding met 2 punten voorsprong op Hannie van der Elzen, Nils Inderhees, Isa Kelders en Jolande Verberk. Een gekkenhuis dus met 3 vrouwen in de top 5. Wie zei er dat je verstand van voetbal moet hebben om goed te scoren in de OGVP? Maar na morgen wordt misschien de hele ranglijst ‘gereshuffled’ omdat dan in 1 keer de punten worden toegekend voor de landen die je hebt door laten gaan naar de achtste finales. Spanneeend..

 

Deel op Twitter

2 Reacties aan “Messi-Musa: 3-2 – Bram Bikker bijna binnen”

 1. 26 juni 2014 18:33
  #

  Ik zou niet durven, Cindy! Mijn jarenlange ervaring met deze voetbalpoule heeft me geleerd dat:

  1. Er niet zoiets bestaat als voetbalverstand, althans niet als het om voorspellen van de uitslag gaat.
  2. Er zijn maar heel weinig wedstrijden die niet heel gemakkelijk ook in een andere uitslag hadden kunnen eindigen. Je hebt geluk nodig om hoog te kunnen eindigen.
  3. Achteraf is het altijd gemakkelijk om te zeggen dat het logisch is dat het allemaal zo verlopen is, maar dat is onzin, de toevalsfactor is daarvoor te groot.
  4. Ik word aangekeken op de dingen die Marcel op de site zet, maar hij wordt nóóit aangekeken op de dingen die ik in mijn dagmail zeg.

  Ik ben trouwens blij dat we óók vanuit Frankrijk zo goed gevolgd worden.
  Veel plezier met de poule!
  Ger

 2. 26 juni 2014 11:43
  #

  Zeg Ome Ger, insinueer je nu dat vrouwen geen verstand van voetbal hebben?? ‘ wie zei dat je verstand van voetbal moet hebben om goed te scoren in de OGVP?’ Misschien heb je wel gelijk, maar da’s niet zo netjes om te zeggen, natuurlijk! Toch de groeten uit Frankrijk.