Nederland Brons – Jolande of Nils morgen Goud

Top! Brazilië ook over de knie bij onze jongens. Met 3-0 versloeg Oranje de gele kanaries en de baard van de keizer is binnen. En ow ja ook nog 2 miljoen extra en een bronzen plak. Zelfs een scheidsrechter die de regels wel heel ruim interpreteerde en soms mee leek te willen voetballen kon niet voorkomen dat Robben en co. een dikverdiende overwinning binnen sleepten. Al met al een super toernooi voor Nederland, een enorme verrassing en nu weten we het zeker: met de beste coach van de wereld die volgende week aan de slag gaat bij Manchester United, “what a coach”. Louis bedankt!

Morgen nog één wedstrijdje en dan zitten er 64 potjes voetbal op in de afgelopen maand. Duitsland en Argentinië bepalen dan wie de komende vier jaar de beste van de wereld is. Dat geldt ook voor Jolande Verberk en Nils Inderhees die strijden voor eeuwige OGVP roem en ow ja, ook nog de eerste prijs van 360 euri. Veel plezier allemaal bij de finale met daarin Die Mannschaft tegen Messi.

 

 

Deel op Twitter

4 Reacties aan “Nederland Brons – Jolande of Nils morgen Goud”

 1. 6 juni 2016 20:38
  #

  Dit jaar helaas zonder Nederland. Ondanks dat heb ik er toch wel weer zin in!
  Ben wel echt benieuwd wat de Belgen gaan maken!

 2. 14 juli 2014 16:55
  #

  Dame en heren van de organisatie: Bedankt voor weer een geslaagde OGVP. Jullie mailtjes en verslagen waren leuk om te lezen.
  Waarschijnlijk is het bijhouden van de poule nóg meer werk dan ik al vermoed, dus extra hartelijk bedankt!
  Groetjes, Cindy

 3. 14 juli 2014 02:36
  #

  Kan ik me voorstellen Caroline, het voelt alsof je hem even uitleent aan een groot gezelschap en je vraagt je soms af of dat gezelschap zich wel realiseert dat er in stilte offers gebracht worden door mensen die nooit in de schijnwerpers komen! Namens de OGVP bedank ik je heel hartelijk dat we hem even mochten lenen. En als hij begint met “over 2 jaar” geef je hem gewoon een klap voor zijn kanis. Niks “over 2 jaar”, voorlopig gaan we alleen maar vakantie houden!

 4. 13 juli 2014 23:17
  #

  Een mooi toornooi met leuke verslaglegging maar ik ben blij dat het afgelopen is. Eindelijk weer mijn eigen generaal terug.