Deutschland Weltmeister – Nils Inderhees gewinnt OGVP

Die Mannschaft hat es schon wieder geschafft, gratuliere! Messi was te moe en de Argentijnen werden in 120 minuten verslagen met 1-0 door een fantastisch doelpunt van wisselspeler Mario Götze. Een nieuwe Super Mario is opgestaan. Hij wordt vast een jaar lang in alle Duitse stadions toegezongen. Voor de vierde keer is het onze oosterburen dus gelukt het hoogste voetbalpodium te veroveren, grote klasse.
Het was een mooi toernooi met volop entertainment en dramatische happenings met dank aan Robben, Neymar, van Perzie, Suarez, Rodriguez, Messi etc. Over 4 jaar in Rusland een Oranje kampioen?

Spannend was het ook voor de hoogvliegers in de OmeGerVoetbalPoule. Ruim 120 minuten beten tientallen OGVP deelnemers hun nagels stuk voordat ze wisten of ze in de prijzen vielen. Nils Inderhees is de grote winnaar van de OGVP 2014, gratuliere Nils! Op de foto zien we Nils een klein feestje bouwen. Dat zal vannacht nog wel even worden voort gezet, viel Spaß ! De tweede, derde, vierde en vijfde plaats worden respectievelijk bezet door Uli Inderhees, Jules Heijnen, Marc Claessen en Holger van Hecken, allemaal gefeliciteerd! In het overzicht van de eindstand is te zien wie er nog meer in de prijzen gevallen is.

Alle deelnemers hartelijk dank voor het meespelen in de leukste voetbalpoule van Nederland: de OmeGerVoetbalPoule. En wie weet tot over 2 jaar als de Europese kampioenschappen in Frankrijk worden gespeeld, het blijft een mooi spelletje…

Deel op Twitter

Eén reactie aan “Deutschland Weltmeister – Nils Inderhees gewinnt OGVP”

 1. 14 juli 2014 19:25
  #

  Beste Omeger met zijn hulpjes o.a.Marcel met zijn dagelijkse “scorebord”.

  Als oudste deelnemer mag ik de “directie” hartelijk bedanken voor deze geweldige poule.
  Genoten, elke dag weer. Niet alleen vanwege het spel, maar ook vanwege de goede en leuke presentatie op de site.
  Gut gemacht, zal ik maar zeggen.
  En…als wij lang en breed in bed lagen, dan moest de directie toch weer aan de slag. Klasse. Eens heb ik gehoord dat meedoen belangrijker is dan winnen.
  Maar hier heb ik heel veel moeite mee. Grapje.
  De prijswinnaards allemaal proficiat.
  En de organisatie…HEEL HEEL HARTELIJK DANK.
  Namens alle deelnemers

  Carel Swinkels, 80jaar oud….en waarschijnlijk volgende keer de winnaar.