Geen verrassingen – Dringen in de OGVP top

Frankrijk gaat zoals verwacht verder naar de kwartfinales. Ierland kwam dan wel op voorsprong middels een penalty maar was niet opgewassen tegen Antoine Griezmann die in de tweede helft orde op zaken stelde voor Les Bleus: 2-1. Onze oosterburen maakten indruk door met 3-0 de Slowaken met beide benen op de grond te zetten, ze hadden geen schijn van kans tegen een oppermachtig Duitsland. En op de bank deed ook trainer Löw wat we inmiddels van hem verwachten (zie filmpje). Vervolgens namen onze zuiderburen het op tegen Hongarije. De rode Duivels kwamen al snel op voorsprong. Daarna duurde het even voordat ze doordrukten. Na 90 minuten stond de eerste 0-4 van dit toernooi op de borden, bye bye Hongarije.

Fabienne Körstgens houdt stand als nummer 1 op de ranglijst. Echter haar voorsprong is geslonken tot 1 punt op Stijn en Carla. Het belooft morgen dan ook weer een spannende dag te worden met 2 topwedstrijden op het programma: Italie-Spanje en Engeland IJsland.

En dan het volgende sterke staaltje in de OGVP 2016. Rens Hendriks en Eefje Teunissen bezetten samen de op een na laatste en de laatste plaats in de tussenstand (ze kunnen de rode lantaarn met hun 8 en 10 jaar nauwelijks dragen) maar… Zij hebben wij allebei goed gezien dat Portugal de nummer 3 uit de groepsfase is die het verste komt. Hiermee verzekeren ze zich van deze bonusprijs van €10,-. Gefeliciteerd met elk €5,-.

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.