Ronaldo & Co doen het weer – Sjoerd Huisman voor het eerst

De wedstrijd van vandaag begon veelbelovend met het eerste doelpunt van Lewandowski in de 2de minuut, 1-0 voor Polen. Nadat de Portugezen gelijk maakten werd het een dodelijk saaie pot. Die ook nog eens werd verlengd met 30 hele lange minuten. Gelukkig zijn penalty’s altijd spannend en deden ze het weer. Portugal wint geen enkele wedstrijd in de reguliere speeltijd maar staat wel in de halve finale.

Dat betekent dat het Sjoerd Huisman is die de OGVP op dit moment aanvoert. 5 achtervolgende deelnemers hebben inmiddels de magische grens van 100 punten bereikt. Op naar de volgende match. Morgen spelen de Belgen tegen Wales, we gaan het meemaken. Er zijn aanmerkelijk meer mensen die de Rode Duivels door laten gaan, zie de mogelijke tussenstanden als België wint of als Wales wint