Oranje wint net als Denemarken – OGVP 8 aanvoerders

Oranje wint ook haar derde groepswedstrijd. Nu van Noord Macedonie met 3-0. Met de volle buit van 9 punten uit 3 wedstrijden kunnen we de nog onbekende tegenstander aanstaande zondag met vertrouwen tegemoet zien. Bondscoach Frank de Boer wijst ons de weg… De andere wedstrijd in poule C werd door Oostenrijk gewonnen van Oekraine met 1-0 en daarmee mag ook das Team verder naar de achtste finales.
Ook in poule B waren vandaag de laatste 2 wedstrijden met veel spektakel. De Belgen waren al groepswinnaar en wonnen ook hun laatste wedstrijd tegen Finland met 0-2. En zo gebeurt het dat Denemarken met 2 verliespartijen na een 4-1 winst op Rusland met 3 punten als tweede eindigt in groep C. Danish Dynamite laat weer van zich spreken.

In de bovenste regionen van de OGVP zijn wat namen gehusseld maar nog steeds 8 koplopers. Ruud Akkermans, Stijn van Cleef, Madelief & Juliette van Diessen, Rens Hendriks, Joey Moonen, Guus de Rijcke, Hellen Visser en Wim Vlaanderen schitteren bovenin. Het wordt spannend wie er over 6 wedstrijden met de prijs voor de groepsronde vandoor gaat, dat weten we woensdag. In de kelder van de OGVP helpt Sjaan Lemmen Mathijs Koks inmiddels bij het dragen van de rode lantaarn.

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.