Nederland in achtste finale – Mathijs pakt eerste punten

Nederland wint met 2-0 van Oostenrijk en is daarmee zeker van de groepswinst in poule C. Grote man was wederom Denzel Dumfries. In de eerste helft versiert hij een penalty en in de tweede helft maakt de ‘dolle stier’ de tweede treffer. En waar Memphis Depay hopeloos uit vorm blijkt was Koning Frenkie de Jong een genot om naar te kijken. In de middag herstelde Macedonie zich tegen Noord-Macedonië van hun eerdere nederlaag tegen Oranje, resultaat: 2-1. De Rode Duivels traden aan tegen Denemarken. Het Deense dynamite ontplofte al in de tweede minuut toen Yussuf Poulsen het net wist te vinden. Echter de Belgen beschikken over ene Kevin De Bruyne. Met een weergaloze assist en een subliem doelpunt bepaalde hij de eindstand op 2-1 en zijn ook onze Zuiderburen groepswinnaar.

In de OGVP is Ingrid still going strong. In haar uppie weet ze zich drie directe achtervolgers van het vege lijf te houden. Terwijl zich vanavond ook een ander hoogtepunt voltrok. Helemaal onderin heeft Mathijs Koks warempel zijn eerste wedstrijd goed voorspeld en de ‘0’ achter zich gelaten. Go Mathijs go, de inhaalrace is nu pas goed begonnen met nog 33 wedstrijden te gaan. Kijk hier naar de actuele tussenstand.