Monsterscore Frankrijk – Nog 36 punten te gaan

Heel even dachten we dat de Vikingen een kans hadden tegen EK gastland Frankrijk. Maar al snel vlogen de Franse doelpunten ons om de oren en bij rust stond het reeds 4-0. In de tweede helft mocht IJsland nog wat terug doen en werden we verwend met nog meer doelpunten over en weer. Eindstand: 5-2
Scheidsrechter Kuijpers heeft goed zijn best gedaan en De Haantjes niet tegen gehouden. Dat vinden ze daar vast fijn dus meer kans op het fluiten van de finale, we wachten af.

In de stand van de OGVP is het vooral spannend wat er onder Sjoerd Huismans gebeurt. Stoïcijns blijft hij immers de ranglijst aanvoeren. Maar zeker nu Duitsland in het toernooi blijft dringen de Duitse deelnemers Fabienne Körstgens, Carla Inderhees, Melanie Kleine en Achim Inderhees Nadrukkelijk aan. Met 3 wedstrijden voor de boeg zijn er nog 36 punten te verdienen. En theoretisch wil dat dus zeggen dat je met 85 punten Sjoerd nog kunt inhalen. Nummers 142 Carel Swinkels, Helma en Roos Teunissen, Lennox Vitt en Koen Vermeulen kunnen dus  nog steeds winnen… Kijk hier waar je staat als Portugal of Wales de eerste halve finale wint.