Mazzel Brazilië, eerste prijswinnaars OGVP

De kop is eraf! Marcelo maakt het allereerste eigen doelpunt van Brazilië op een WK. Deze 0-1 achterstand werd vervolgens hersteld door Neymar die een mislukt schot via de paal het doel in zag rollen en tadaaaa, van de Japanse arbiter een kadootje kreeg in de vorm van een penalty. De gele kanaries stapten uiteindelijk met een 3-1 overwinning op Kroatië van het veld. En de scheids zal ook nog wel een presentje krijgen of heeft hij dat al gehad…?

In de OGVP zijn de eerste prijswinnaars bekend. Roos Teunissen, Arno Scheffer en Peter Verhoeven wisten dat er in de 11de minuut gescoord ging worden. Hiermee hebben zij als eersten hun inschrijfgeld bijna terug verdiend, gefeliciteerd! Met 219 koplopers in de tussenstand mag de uitslag weinig verrassend genoemd worden. We maken ons op voor het eerste optreden van Louis met onze jongens vanavond om 21:00 uur in Salvador tegen de Spanjaarden. Veel plezier alvast, ‘fingers crossed’ en op naar het goud!

Deel op Twitter

2 Reacties aan “Mazzel Brazilië, eerste prijswinnaars OGVP”

 1. 13 juni 2014 15:22
  #

  Hoe doet ie toch weer… Onze Arno wist het weer eens feilloos te voorspellen…

  Goed gedaan hoor! Natuurlijk ook voor Roos en Peter…

  Klaar voor vanavond? Veel kijk plezier allemaal.

  • 13 juni 2014 17:35
   #

   Tja Lanny, Fingerspitzengefuhl natuurlijk met een vleugje Japanse yingyang van de scheids en wat contact met belchinezen…