Kuipers naar de finale? – Onderin OGVP ook spannend

Brazilië trapte vandaag af tegen Costa-Rica of was het Kuipers tegen Neymar? In elk geval stapte zowel de Goddelijke Kanaries als onze nationale held (tsja we moeten toch wat) als winnaar van het veld: 2-0 voor het team van Bacchi met 2 goals in blessuretijd. NigeriaIJsland dan, tamelijk saaie pot met de Super Eagles als winnaar door 2 doelpunten van Ahmed Musa: ook 2-0. Hekkensluiters vandaag waren Servie en Zwitserland. Door de 1-2 winst van de ‘Schweizer Nati‘ wordt het nog spannend in poule E met 3 landen in de race voor de volgende ronde.

Na 26 potjes in de strijd om de wereldbokaal gaat Renate Vitt in de OGVP soeverein aan de leiding. Op 4 punten komen Nils Inderhees en Kurt Kall met daarachter het peloton. En helemaal onderin strijden Mereltje Coppis en Silvia Staes-Knoben (OGVP winnares 2012!) om elk punt om van die rode lantaarn af te geraken.
Maar okay, drie Duitse koplopers uit Nettetal dus. En gaan ze dat volhouden als Die Mannschaft vanavond tegen Zweden aantreedt… Wat denk jij? / Was denkst du? Laat het weten in het gastenboek of op de OGVP fanpagina op facebook.

Deel op Twitter

2 Reacties aan “Kuipers naar de finale? – Onderin OGVP ook spannend”

 1. 28 juni 2018 08:33
  #

  De Duitsers eruit!!! Daar gaat mijn poule, ik had de Duitsers al wereldkampioen gepoold.
  Dan moeten de rest van de landen het nu gaan uitmaken!

 2. 26 juni 2018 23:57
  #

  Closse in de top 10 en maar 1 Teunissen in de top 100.
  Denk dat als Duitsland verloren had de ranglijst op zijn kop had gestaan.
  En dan 10 Tunniskes in de top 50!!