Italie tegen Duitsland, 2 koplopers

In de eerste 120 minuten bleef de wedstrijd Engeland tegen Italië zonder doelpunten. Na de eerste verlenging van dit toernooi werden ook de eerste penalty’s genomen. Italie wist deze thriller te winnen met 4-2 met onder andere een heuse Panenka van sterspeler Andrea Pirlo. Italie is dus over 4 dagen de tegenstander van Die Mansschaft in de tweede halve finale, maak je borst maar nat!

In de OmeGerVoetbalPoule heeft Hermann-Josef punten laten liggen en als koploper gezelschap gekregen van Liya Vos, 9 jaar pas dus heel knap! Helemaal onderin draagt Jolande Verberk de rode lantaarn over aan Mees Teunissen. Met slechts 2 jaar moet dat een loodzware last zijn. Steeds meer deelnemers hebben zo hun gedachten over mannen, voetbal en vrouwen, wat denk jij? Ook worden er nog steeds nieuwe foto’s ingestuurd, vooral door oranjefans (die zijn er dus nog…)