ITALIE KAMPIOEN – Net als INGRID

‘What a game!’. Heel Engeland en Italie waren al dagenlang in de ban van de vanavond gespeelde EK finale op het heilige Wembley gras. En geheel in stijl was er voor de zevende keer een verlenging noodzakelijk en voor de vierde keer een zinderende penalty reeks. Want na 90 en 120 minuten stond er 1-1 op het scorebord. Wat was het spannend en wat was het verrassend dat Three Lions coach Gareth Southgate een aantal strafschoppen liet nemen door een stel kinderen. Verstijfd van de zenuwen maakten zij keeper Gianluigi Donnarumma de beste speler van het toernooi en de Azzurri Europees kampioen voetbal 20214-3. Football is dus not ‘coming home’. Wel onze Bjorn Kuipers die met deze finale zijn laatste internationale wedstrijd gefloten heeft.

In de OGVP was het spannend tot het laatste moment en blijkt Ingrid van de Ven het beste voorspellende vermogen te hebben. Van harte gefeliciteerd Ingrid met de eeuwige roem voor het winnen van de OmeGerVoetbalPoule 2021. En met de hoofdprijs natuurlijk. Prijzen zijn er ook voor de nummers 2 Nico Stunnenberg en Kamiel Verstraten, vierde plaats Stijn van Cleef en de als vijfde geëindigde Jouke van Gosliga (die bijna voor de tweede keer in successie de OGVP had gewonnen) en Hellen Visser. Beste kind dit jaar is Bram Bongers uit Berghem. Proficiat alle winnaars! Kijk op deze pagina welke prijs je gewonnen hebt, alle prijswinnaars van de OGVP 2021 editie staan hier vermeld.

Alle OGVP deelnemers dank voor jullie deelname en enthousiaste reacties. Hopelijk hebben jullie net zo genoten van het EK en de OGVP als Ome Ger en zijn organisatie. Voor de volgende editie hoeven we minder lang te wachten. Over anderhalf jaar staat immers het WK voetbal in Qatar op het programma. Laten we hopen dat Louis onze jongens wel aan het voetballen krijgt… Voor nu fijne vakantie en tot snel!

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.