Haantjes in Finale – Sjoerd of Marc naar OGVP roem

In een spectaculaire wedstrijd waren het Les Blues die aan het langste eind trokken. Ondanks 70% balbezit in de eerste helft ging die Mannschaft met een 1-0 achterstand aan de thee door een penalty in de 46ste minuut. Griezmann werd de grote man met ook een doelpunt in de tweede helft: 2-0 voor Frankrijk. De vele doelpogingen van Duitsland mochten niet baten, ‘hij ging er niet in’.

Aan de oproep van Marc Claessen op het gastenboek van de omegervoetbalpoule (ALLEZ LES BLUES!!!!!) werd gehoor gegeven. Dat laat maar weer een zien hoe ver de invloed ome Ger reikt… Het belang dat Marc hierbij heeft wordt duidelijk in de eindstand als Frankrijk wint. Mocht Portugal het toernooi winnen dan is Sjoerd Huismans de terechte winnaar. Hij staat nu al ruim een week alleen aan kop. Nu de mogelijke eindstanden bekend zijn zie je ook waar de prijzen naar toe gaan bij welke uitslag. Kijk vlug zodat je weet welk land je zondag tijdens de finale moet toejuichen.