Frankrijk en Engeland door – Nettalers stomen op in OGVP

In de achtste finale kwam vandaag de huidige wereldkampioen Frankrijk in actie tegen Polen. De Haantjes waren favoriet maar Polen hield goed stand totdat Giroud één minuut voor rust scoort. In de tweede helft blijven les Bleus met superster Mbappé (2 hele dikke goals) oppermachtig en gaan door naar de kwartfinale met 3-1.
In de wedstrijd Senegal tegen Engeland leek het of de Senegalezen kans hadden. In de omschakeling echter bleken de Three Lions dodelijk effectief. Met na 90 minuten 3-0 op de borden krijgen we in de kwartfinale het mooie affiche FrankrijkEngeland.

In de top 5 van de OGVP staan inmiddels 3 deelnemers uit Nettetal. Lijstaanvoerder Florian wordt vergezeld door Gerd van Deursen en Nils Inderhees. Daar tussenin nestelen Peter Schers en Henk Puylaert zich comfortabel op de tweede en vierde plaats. Max pakt vandaag 8 punten en wordt van de laatste plaats gelanceerd naar positie 185 zodat Rik-Jan zijn plaats onderin kan overnemen. Vandaag dus geen verrassingen in het toernooi. Wie weet morgen als Japan en Brazilië in actie komen, we gaan het zien.

Deel op Twitter

Comments are closed.