Bonusvraag 6: Löw en Van Marwijk

Bondscoaches Löw en Van Marwijk

Vul hieronder de namen op de goede plaats in, maak de tekst af en schrijf dan de complete zin hieronder in het vakje. Vermeld ook je naam. De origineelste, leukste, grappigste meest opvallende etc. etc. inzending neemt bonusprijs 6 mee naar huis.

Löw en Van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal, zegt ……   tegen ……..: ……………

Tragt bitte die Namen an der richtigen Stelle ein und schreib den Satz zu ende.Schreib dan bitte den kompletten Satz hirunten im Fach. Melde auch bitte dein Nahme als absender.:

Löw und Van Marwijk begegnen sich zufällig im Hotel am Früstücksbuffet, am morgen nach dem letzten Spiel von Holland, sagt ……..     gegen ……… : …………….

Winnaar van deze bonusvraag is Anke Dimmer

Deel op Twitter

13 Reacties aan “Bonusvraag 6: Löw en Van Marwijk”

 1. 28 juni 2012 14:35 #

  Ingezonden door Pieter Vermeulen: Löw en Van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal, zegt Löw tegen van Marwijk:

  All jou need is Löw, Löw, Löw….
  Löw is all jou need……

 2. 28 juni 2012 10:06 #

  Bert: Mein Gott habe ich einen großen Kater. Dabei habe ich doch gar nicht soviel Getrunken.

  Jögi: nicht???? Dabei hast Du permanent zum Duschkopf gesagt, das Sie endlich aufhören soll zu weinen. Und sich zusammen reißen soll.!!!!!!

 3. 21 juni 2012 22:17 #

  Löw en Van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal, zegt Löw tegen Van Marwijk: zo vroeg een uitsmijter, maar Bert wat zei Robbe gisteren tegen je?
  Van Marwijk: Hou je bek vent!
  Löw: pardon?

 4. 21 juni 2012 21:46 #

  Löw en Van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal, zegt Löw …   tegen …van Marwijk…..: “Nog een peperkoekje van eigen deeg?”……………

 5. 20 juni 2012 23:44 #

  Low en Van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de
  laatste wedstrijd van het Nederlands elftal,zegt Low tegen van van Marwijk
  Ga je nu al met vakantie, Bert?
  Ja, zegt Bert de jongens luisteren tenminste naar mij!

 6. 20 juni 2012 22:17 #

  zegt Low tegen van Marwijk: “Kop op,Bert, misschien win je nog ’n troostprijsje in de Omegervoetbalpoule!”.

  Carel Swinkels
  Son

 7. 20 juni 2012 17:13 #

  Löw en Van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal, zegt Joachim tegen Bert : “Beter een Löw langs de lijn dan 11 leeuwen op het veld!!”. ……..: ……………

 8. 20 juni 2012 15:47 #

  Löw en van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal, zegt Löw tegen van Marwijk: bedankt jongen, je hebt “de Löw” niet in zijn hempie laten staan…

 9. 20 juni 2012 12:26 #

  Löw en Van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal, zegt Löw tegen van Marwijk “gisteren ook der Untergang op tv gezien Bert”? Waarop Bert zegt, “We waren erbij”..

  😉 Vincent (vanuit een zonnig Barcalona)

  • 20 juni 2012 12:28 #

   Barcelona 😉 (de hitte hè)

 10. 20 juni 2012 11:50 #

  Löw en Van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal, zegt Löw tegen van Marwijk: Goedemorgen, slecht geslapen?

  Sjaan

 11. 20 juni 2012 09:38 #

  Löw en Van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal, zegt Löw tegen Van Marwijk: Hey Bert, weet jij waarom je Holland met een D schrijft? Omdat het verleden tijd is!

 12. 20 juni 2012 07:41 #

  Löw en Van Marwijk ontmoeten elkaar in het hotel aan het ontbijtbuffet de ochtend na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal, zegt Löw tegen van Marwijk: Ach Jongen Had nou maar naar me geluisterd ,nu kan jij lekker vakantie houden!En volgend EK ist alles weer anders! Dan wieder probieren!

Laat een reactie achter