Al drie landen naar huis – Renate vergroot voorsprong

De eerste koffers kunnen worden gepakt. Drie landen mogen nog een potje meedoen voor de vorm maar zien we niet terug in de achtste finales. UruguaySaudi Arabie werd 1-0 door een doelpunt van ‘El CanibalSuarez. En dat betekent dat zowel Egypte als Saudie Arabie de terugreis kunnen boeken. Vervolgens was het wederom Ronaldo die tegenstander Marokko de genadeklap gaf: 1-0 en ook de Atlasleeuwen naar huis. Laatste pot van de avond: IranSpanje. En wie dacht dat dit een makkie werd voor la Selección kwam bedrogen uit. Maar gewonnen werd er wel: 0-1 voor de Spanjaarden. En daarmee staan we vandaag op drie keer een minimale overwinning.

En wie pakt vandaag in de OGVP ook de volle winst? Juist, Renate Vitt vergroot voor de tweede dag op rij  haar voorsprong. Na vandaag staat ze 6 punten los van haar achtervolgers Bram Bongers, Jorg van der Burgt, Huub van Cleef, Nils Inderhees en Joost Riesewijk. Pas een derde van het toernooi zit er nu op en met nog 43 wedstrijden voor de boeg kan er nog veel gebeuren.

Deel op Twitter

Eén reactie aan “Al drie landen naar huis – Renate vergroot voorsprong”

  1. 30 juni 2018 12:19
    #

    Zo Marc cl ik dacht dat je er verstand van had maar zie dat koen coppus uit overloon je voorbij is gegaan , en je staat nu trouwens net zo hoog (laag ) als ik, gas erop zou ik zeggen .