Advocaat bijna door, 2 Spanjaarden bovenaan

Tsjechië speelden vandaag tegen de Grieken. In de eerste 7 minuten scoorden ze 2 keer en waren ze klaar: 2-1 voor Tsjechie. Ons Advocaat leek met zijn Rusland op een overwinning af te stevenen maar was uiteindelijk tevreden met een gelijkspelletje: 1-1. Met 4 punten en de laatste wedstrijd tegen het zwakke Griekenland zal het wel goed komen met Dickie.

In de OGVP weer 6 koplopers waarvan 2 Spanjaarden Wim Sturm en Manuel Martinez Fernandez (wie zou de echte Spanjaard zijn?). Tussen al dit geweld weet Gerrit Lemmen zich knap te handhaven (nog maar 27 wedstrijden Gerrit en dan stoppen we ermee, zie gastenboek). Guusje, Nina en Roland blijven hardnekkig aan de 0 hangen.

De foto links is een nieuwe inzending voor bonusvraag 5. Deze komt van de vliegende brigade die speciaal voor de OGVP weer live verslag doet vanuit de Oekraïne (vlnr. Govert Derks, Robert Weerts, Jan Sturm, Joost Derks en Wim Sturm). Deze mannen hebben vast nog meer voor ons in petto: een klein voorproefje. En nu allemaal duimen voor morgen…

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.