Zakelijk Oranje 1 punt – Tim & Hellen Topduo

Poeh, spannende dag. Eerste opwarmertje vandaag SlowakijeOekraine. De Slovenen komen in de eerste helft op een 1-0 voorsprong maar blijken in de tweede helft niet opgewassen tegen het Oekraiensche offensief: 2-1 voor de Geel-Blauwen.
Dan de andere wedstrijd uit onze poule D, Oostenrijk tegen Polen. Daar zagen we dat das Team een behoorlijke pot voetbal op de mat weten te leggen. Het Poolse gezelschap verliest met 3-1 en moet vrezen voor uitschakeling in de voorronde.
Eindelijk gaat dan op 21:00 uur het Nederlands elftal van start tegen de Haantjes uit Frankrijk zonder ‘the mask‘. Al in de eerste minuut had Frimpong de 1-0 op de schoen maar helaas zijn vizier niet op scherp. Gelukkig gold dat ook voor Antoine Griezmann die 0-1 had moeten maken. In de tweede helft werd een zuiver doelpunt van huilie huilie Xavi afgekeurd wegens vermeend hinderlijk buitenspel. Dan kan je maar beter in elk geval ook zelf de 0 houden en zo geschiedde. De eerste brilstand van dit EK was een feit: 0-0. Al met al een tikje slaapverwekkende pot.

In de OGVP aan het front krijgt Hellen gezelschap van Tim Kampers. Dat gaat al een tijdje lekker met die twee in de bovenste regionen. In de achtervolging Duuk Ruiter, Merijn van Toledo en Henk Visser op 2 punten. Na morgen kan dat zomaar anders zijn want de verschillen zijn klein. Er staan weer een paar mooie potjes op de rol met de Portugezen en ook de Rode Duivels moeten aan de bak willen ze niet al rap op huus an gestuurd worden. Goed weekend!

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.