Spanje, Italië én Oranje door – 8 Achtervolgers Tim

Vandaag in poule B de laatste 2 wedstrijden. Spanje was al geplaatst maar Italië had een gelijkspel nodig tegen Kroatie. Dat ging niet zonder slag of stoot want de Kroaten stonden lange tijd met 1-0 voor. Tot in de achtste en laatste minuut van de blessuretijd Mattia Zaccagni de 1-1 maakt en de Kockasti naar huis stuurt en het hele volk in diepe rouw dompelt. Wat een spektakel!
Als Spanje vandaag niet verliest van Albanie betekent dat automatisch dat Nederland door is naar de achtste finales. Er zijn dan namelijk al 2 nummers 3 met slechts 3 punten en Oranje heeft er al 4. En dat is Spanje gelukt. Al in de 13de minuut zet Ferran Torres 1-0 op het scorebord en dat was ook direct de eindstand. Spanje is groepswinnaar met 9 punten zonder ook maar één doelpunt tegen. Dat belooft een mooi vervolg.

Tim Kampers is still going strong in de OGVP. Maar de adem in zijn nek wordt steeds heter met inmiddels maar liefst 8 achtervolgers waaronder voor het eerst ook 2 Duitse deelnemers. Anker Dimmer en Roland Inderhees melden zich in de bovenste regionen. Ook ome Ger laat zich gelden en is de hoogst genoteerde uit het Van Cleef contingent. Onderin krijgen Rik-Jan en Opoetje gezelschap van Margriet van den Heuvel, eens zien wie het daar het langste volhoudt.
Morgen mogen onze Jongens weer en Koeman wil eerste van de poule worden. Dan moet ie op zoek naar een scorende spits zonder hoofdband… Veel plezier morgen!

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.