Shevchencko verrast, 2 koplopers

Een mooi affiche maar zonder winnaar, Frankrijk tegen Engeland eindigde in 1-1. De tweede wedstrijd van vandaag ontplofte in de tweede helft. In de 55ste minuut was het Ibrahimovich die voor Zweden de 0-1 in de touwen joeg. Maar toen was daar de grote man van Oekraïne Andriy Shevchenko (foto), hij werkte in 7 minuten tijd de bal twee keer achter PSV’s reserve keeper Isaksson en is de held van de avond.

En zo gaan er in de OGVP 2 mannen aan de leiding, Gerrit Lemmen en Joop Reijnen voeren de tussenstand aan. Onderin is het zo mogelijk nog spannender, Guusje en Nina Claesen, Roland Giesen en Leonoor Stunnenberg doen hun best de nul te houden. In het gastenboek wijst Olga er fijntjes op dat de OGVP zelfs in het Japans vertaald is (middels de vlaggetjes rechts bovenin). Enfin, nog 2 nachtjes slapen en dan…