Penalty’s nekken Oranje – Florian onverstoorbaar aan kop

In de eerste 90 minuten van de wedstrijd Brazilië tegen Kroatië werd er niet gescoord en bleef het 0-0. In de verlenging waren de Goddelijke Kanaries 10 minuten in de waan van de overwinning na de goal van Neymar. Petkovic dacht er in de 116de minuut anders over en maakte de gelijkmaker. In de strafschoppen serie bleken de Kockasti koelbloediger en een nieuwe verrassing is een feit. Brazilië ligt er uit met 4-2. Wedstrijd van de dag was natuurlijk ons Oranje met Van Gaal tegen het Argentinië van Messi. Met een weergaloze assist en een benutte penalty van La Pulga was het bijna gedaan met Nederland. In de allerlaatste minuut echter maakte Wout Weghorst zijn tweede goal zoadat we in de verlenging terecht kwamen die zonder doelpunten eindigde. De penalty serie werd helaas gestart met 2 missers en na 10 schoten op doel gaat Argentinië door en Nederland naar huis. Afgelopen uit.

Deze verrassende uitslagen deren Florian Dimmer allerminst. Met 126 punten gaat hij aan de leiding achtervolgd door Luuk Timmermans, die vandaag 16 punten pakte, en Peter Schers met Joost Wagemans. Verder vandaag uithuilen en morgen zien waar Frankrijk en Engeland toe in staat zijn of Portugal tegen Marokko.