Gouden Wout – 12 toppers in OGVP

Even leek Oranje op een teleurstellend gelijkspel af te stevenen nadat Cody Gakpo de 1-0 van Adam Buksma had weggepoetst naar 1-1. Maar wat Memphis Depay in 80 minuten en ondanks vele kansen niet voor elkaar kreeg (zat z’n hoofdband verkeerd?) deed Woutje Weghorst direct bij zijn eerste balcontact. Zonder twijfel peert ie de bal op aangeven van Nathan Aké onhoudbaar in het Poolse doel: eindstand 1-2. Nu door naar Leipzig waar vrijdag de Haantjes wachten, het vertoonde spel van onze jongens geeft de burger moet. Mbappé kan zijn borst nat maken.
In de tweede wedstrijd was het Christian Eriksen die de score voor Denemarken opende tegen de Slovenië. Het Danish Dynamite was eigenlijk beter maar liet de Slovenen toch een goaltje meepikken waarmee het eerste gelijkspel van dit EK tot stand kwam: 1-1
In Gelsenkirchen trad Engeland aan tegen Servië. Al snel laat Jude Bellingham met zijn openingstreffer zien waarom ze hem ook bij Real Madrid koesteren: 1-0 wat na 90 minuten ook de eindstand bleek. Daarmee maken ook the Three Lions de hoog gespannen verwachtingen waar. In dat opzicht nog geen verrassingen op dit lekker gestarte Europese Kampioenschap.

Van de 75 foutloze OGVP deelnemers van gisteren zijn er nog 12 over waaronder 3 dames. Ylona Bikker, Inge van der Heijden en Ilse Hendriks lekker bezig met 7 foutloze voorspellengen, zet um op tussen al die kerels! Helemaal onderin draagt Marit Stunnenberg de rode lantaarn over aan Stijn van Cleef die met 2 punten de gelederen sluit. Morgen komen onder andere Belgie en Frankrijk in actie. Dat kunnen we ontspannen bezien met reeds 3 punten op zak.

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.