Frankrijk Wereldkampioen – Jouke wint hoofdprijs in OGVP

Het was een enorm spannende strijd tussen De Haantjes en de Kockasti. Frankrijk maakte in de eerste helft met wat hulp van de scheids al 2 doelpunten waar de Kroaten op 1 bleven steken. In het tweede bedrijf bleken de Fransen het meest degelijk en effectief. En na 90 minuten stond er een 4-2 eindstand op de borden die heel Frankrijk deed ontploffen: Frankrijk wint de WK 2018!

In de OGVP is de nieuwe man opgestaan: Jouke van Gosliga is de winnaar van de OGVP 2018. Van harte gefeliciteerd Jouke! Met 4 punten voorsprong op nummer 2 Emiel Dolmans. Roland Inderhees, Remko Viel, Bram Bikker en Kamiel Verstraten maken de top 5 compleet (Bram en Kamiel delen de vijfde plek). Alle prijswinnaars zijn nu dus bekend en zijn te vinden op de pagina Regels en Prijzen

Ome Ger en zijn organisatie hebben ook deze editie weer erg genoten van het toernooi en de OGVP. Bedankt allemaal voor jullie deelname en betrokkenheid en tot over 2 jaar als de volgende EK weer losbarsten in maar liefst 12 landen te beginnen met de eerste wedstrijd in Rome. Fijne vakantie en tot dan!