Frankrijk Wereldkampioen – Jouke wint hoofdprijs in OGVP

Het was een enorm spannende strijd tussen De Haantjes en de Kockasti. Francia maakte in de eerste helft met wat hulp van de scheids al 2 doelpunten waar de Kroaten en 1 bleven steken. In het tweede bedrijf bleken de Fransen het meest degelijk en effectief. En na 90 minuten stond er een 4-2 eindstand op de borden die heel Francia deed ontploffen: Francia wint de WK 2018!

En el OGVP is de nieuwe man opgestaan: Jouke van Gosliga is de winnaar van de OGVP 2018. ¡Felicidades Jouke! Con 4 punten voorsprong op nummer 2 Emiel Dolmans. Roland Inder Voorhees, Remko Viel, Bram Bikker en Kamiel Verstraten maken de top 5 compleet (Bram en Kamiel delen de vijfde plek). Alle prijswinnaars zijn nu dus bekend en zijn te vinden op de pagina Regels en Prijzen

El tío Ger en zijn organisatie hebben ook deze editie weer erg genoten van het toernooi en de OGVP. Bedankt allemaal voor jullie deelname en betrokkenheid en tot over 2 jaar als de volgende EK weer losbarsten in maar liefst 12 landen te beginnen met de eerste wedstrijd in Rome. Fijne vakantie en tot dan!

Deel op Twitter

One Response to “Frankrijk Wereldkampioen – Jouke wint hoofdprijs in OGVP”

  1. Jouke van Gosliga 16 Julio 2018 08:39 #

    Het is heel leuk de pool een keer te winnen! Hartelijk bedankt allemaal voor de prima organisatie van de wk-pool. Ik deed in 2010 voor het eerst mee, aangespoord door een goede vriend van mij, Rik-Jan Lemmens. Altijd genoten van de dagelijkse updates, en vriendelijke sfeer. Nooit verwacht nog eens mee te doen voor de prijzen. Wellicht heeft het geholpen dat dit jaar Oranje er niet bij was, waardoor je toch een wat objectievere blik hebt. Maar al met al volg ik het voetbal steeds minder, en moet je gewoon een hele berg geluk hebben. Ik heb in ieder geval genoten van het toernooi, al waren de uitslagen een beetje voorspelbaar ;-) .

Deja un comentario