Eerste EK verrassingen – 3 koplopers OGVP

Roemenië en Oekraïne 2 grote onbekenden die het vanmiddag in München tegen elkaar opnamen. Na een voorzicht doelpunt van de Tricolorii in de eerste helft werd in de tweede helft geen spaan heel gelaten van de Geel-Blauwen: 3-0.
In de tweede wedstrijd van vandaag mochten onze Zuiderburen aan de bak tegen Slowakije. Daar hadden de kenners een andere uitslag verwacht. Want ondanks aandringen en veldoverwicht van de Rode Duivels waren het de Slowaken die met de 3 punten aan de haal gingen. Maar geen man over boord, nog sowieso 2 wedstrijden te gaan voor de Belgen.
Tot slot de tweede wedstrijd uit de Oranje poule Oostenrijk tegen Frankrijk. Er gebeurde van alles maar De Haantjes kwamen goed weg met een eigen goal van Maximilian Wöber (op de Ajax-school gezeten…). 0-1 voor Les Bleus en daar bleef het bij. Minstens zo belangrijk is de gebroken neus van Mbappé, beetje lullig maar komt voor Oranje misschien niet eens zo slecht uit…

Foutloze deelnemers kennen we niet meer in de OGVP. Hoewel er vandaag toch 3 deelnemers waren die de 3 wedstrijden goed voorspelden te weten John Rijkers uit Landhorst en Duuk en Evie Ruiter uit Groningen. En dat legt Duuk geen windeieren want samen met Ron van den Bogert en Henk de Visser (Venray) leiden zij in het dagklassement van de OmeGerVoetbalPoule. We zijn 10 wedstrijden onderweg nog 41 te gaan.


Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.