Duitsland trapt af – OGVP van start!

Prachtige openingceremonie, kippenvel bij de volksliederen en Die Mannschaft die het toernooi tegen Schotland aftrapt. De Schotten komen er niet aan te pas maar de Tartan Army viert hun doelpunt alsof ze het toernooi gewonnen hebben, doen ze goed! Met 5-1 jagen de mannen van Nagelsmann Schotland terug in het hok. Eens zien of ze het tegen Zwitserland straks beter doen. Herzlichen Glückwunsch an alle deutschen OGVP-Teilnehmer!

En zo ging ook de OmeGerVoetbalPoule 2024 van start met onder andere 22 Son & Breugelnezen, 21 Amsterdammers, 16 Ossenaren, 16 Overloners, 11 Teunissens, 9 soorten Luc en 7 tachtig plussers: 239 deelnemers in totaal. Dat wisten Lonneke Verberk en Nils Inderhees bijna goed te voorspellen (238). Nog voordat er een bal was getrap verdienden zij daarom al deze bonusprijs. Hiermee is ook de verdeling van de prijzenpot bekend. De hoofdprijs deze editie bedraagt €420 euri en de overige prijzen vind je in dit overzicht.

Het ging vandaag hard met de bonusvragen want in de 10de minuut viel het eerste doelpunt wat was voorzien door Angeli Swinkels. Helemaal alleen pakt zij bonusvraag 1. En nog nooit viel de eerste rode kaart op het EK zo snel als vandaag. In de 44ste minuut toont Clement Turpin de gekleurde prent aan Ryan Porteous. Ook deze bonusvraag 3 was een eitje voor Angeli. Samen met Ruud Akkermans zag ze dit van verre aankomen. Tsja zo’n glazen bol willen we allemaal wel… Van harte gefeliciteerd alle bonusprijs winnaars!
Met 226 koplopers sluiten we de dag af. Nog 2 nachtjes slapen en dan mogen onze jongens aan de bak, ome Ger legt zijn Oranje pekske alvast klaar…

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.