Die Mannschaft nach hause – Oekraine verder – Stijn loopt uit

Op de dag dat Oranje bondscoach Frank de Boer zijn ontslag indient staat achtste finale kraker Engeland ドイツ op het programma. Die Mannschaft, het laatste overgebleven team uit de poule des doods, bleek niet opgewassen tegen de uitvinders van het voetbalspelletje. と 2-0 verschalkten The Three Lions het team van Joachim レーブHans-Dieter Flick neemt het stokje van hem over en daar zijn onze Oosterburen niet rouwig om.
Tot slot mogen ウクライナスウェーデン de ring in om te bepalen wie het in de kwartfinale tegen イングランド opneemt. Het was een hele opgave om deze taaie wedstrijd af te kijken. Na 90 minuten stond er 1-1 op het scorebord en dus werd de nachtrust nog even uitgesteld. の スウェーデン vechten met 10 man voor wat ze waard zijn maar in de 121ste minuut haalt Dovbyk de trekker over: 2-1. En daarmee is de nummer 3 uit de poule van オランダ door naar de volgende ronde.

Met nog 7 wedstrijden voor de boeg breidt たStijn zijn voorsprong in de OGVP uit naar 5 punten op Joey Moonen. 68 punten zijn er nog te verdienen dus er kan nog veel gebeuren. Zelfs de nummer laatst van dit moment Sjaan Lemmenさん komt op nummer 1 als ze die 68 punten pakt en de rest niet… Voor nu 2 dagen rust, vrijdag de eerste kwartfinales.

Deel op Twitter

One Response to “Die Mannschaft nach hause – Oekraine verder – Stijn loopt uit”

  1. ジェーン 30 6月 2021 07:23 #

    68 punten dat moet lukken. Veel favorieten zijn naar huis. Dus nu ga ik scoren.

応答を残しなさい