Belgen en Messi door – eindelijk weer een man

Weer kwamen er 2 verlengingen aan te pas voordat duidelijk was welke landen door gaan naar de kwartfinales. Eerst duurde het bijna 120 minuten voordat Messi opstond en een geniale pass gaf waardoor Zwitserland met 1-0 naar huis gestuurd werd. Vervolgens mocht Belgie aantreden tegen de Verenigde Staten. Zelden zijn er in 1 wedstrijd zoveel kansen gecreëerd die niet werden benut. Maar na 120 minuten stond er toch een 2-1 stond op de borden en gaan de rode duivels door naar de volgende ronde.

In de OGVP kennen we een nieuwe koploper. Jouke van Gosliga verstoot Jolande Verberk van de koppositie en zo hebben we sinds tijden weer een mannelijke leider. Hehe was dat nou zo moeilijk jongens? Ook Lotte Teunissen komt goed terug en staat op 1 puntje achterstand. Hopelijk komen haar volgende voorspellingen ook uit. Dan staat Nederland in de halve finale volgende week, lang leve de 9 juli club (Stijn, Sam en Lotte) die in z’n geheel mee doet aan de OmeGerVoetbalPoule. Nu 2 dagen rust maar vrijdag en zaterdag zijn weer 20 punten te verdienen, veel plezierrr!