Frankrijk Wereldkampioen – Jouke wint hoofdprijs in OGVP

Het was een enorm spannende strijd tussen De Haantjes en de Kockasti. フランス maakte in de eerste helft met wat hulp van de scheids al 2 doelpunten waar de Kroaten 上の 1 bleven steken. In het tweede bedrijf bleken de Fransen het meest degelijk en effectief. En na 90 minuten stond er een 4-2 eindstand op de borden die heel フランス deed ontploffen: フランス wint de WK 2018!

OGVP is de nieuwe man opgestaan: Jouke van Gosliga is de winnaar van de OGVP 2018. おめでとうございます Jouke! と 4 punten voorsprong op nummer 2 Emiel Dolmans. ローランドウダイボーヒーズ, Remko Viel, Bram BikkerKamiel Verstraten maken de top 5 compleet (ブラムKamiel delen de vijfde plek). Alle prijswinnaars zijn nu dus bekend en zijn te vinden op de pagina Regels en Prijzen

叔父ドイツ en zijn organisatie hebben ook deze editie weer erg genoten van het toernooi en de OGVP. Bedankt allemaal voor jullie deelname en betrokkenheid en tot over 2 jaar als de volgende EK weer losbarsten in maar liefst 12 landen te beginnen met de eerste wedstrijd in Rome. Fijne vakantie en tot dan!

Deel op Twitter
1 コメント

Bronzen Belgen – Bonus voor Lène

Dat zal onze Zuiderburen goed doen: 2-0 tegen de Three Lions in de strijd om de bronzen plak. Een schrale troost voor de Rode Duivels uit Belgie die op meer gehoopt hadden, maar goed gedaan. We kunnen trots zijn op de mannekes uit het land van de frieten. En ook in イングランド moeten ze nog even geduld hebben voordat hun mannekes ‘it home’ brengen…

Ondertussen wordt in de OGVP alweer de volgende prijs uitgedeeld en wel die voor de vijfde bonusprijs: wie maakt de leukste foto in relatie tot WK of OGVP. Het is Lène de Visser die de 10 euri die hiermee gemoeid is binnen sleept. Met de hier gepresenteerde foto met als bijschrift: “Oranje thuisblijver, achter de geraniums!!!” Proficiat Lène!  Blijft over de finalewedstrijd zondagmiddag om 17:00 waarbij zowel voor Frankrijk en Kroatie als enkele deelnemers aan de OGVP veel op het spel staat. Stanneke van Cleef bijvoorbeeld wint 220 euro als クロアチア wint en helemaal niets bij een Franse wereld kampioen… Veel plezier allemaal met de wedstrijd!

Deel op Twitter
2 コメント

It’s not coming home – Spanning om OGVP eer stijgt

Na een zinderende wedstrijd tussen クロアチアイングランド is bekend welke landen in de finale strijden om de wereldtitel. Ruim 120 minuten hebben de Kroaten nodig gehad om de Three Lions op de knieën te krijgen: 2-1. En zo brengen de Engelsen de Cup dus (wederom) niet ‘home’. Over 4 jaar in Qatar nieuwe kansen. Aanstaande zondag om 17:00 de finale tussen フランスクロアチア.

OGVP is ten opzichte van gisteren niet veel veranderd. De top 10 is het zelfde wat betekent dat Stanneke van Cleef Jouke van Gosliga nog steeds samen aan de leiding gaan. En als we verder kijken zien we dat in huize Van Gosliga al voorzichtig gejuicht mag worden. Ongeacht de uitslag van de finale wordt daar de hoofdprijs binnen gesleept. Maarrr… として クロアチア wint moet de buit gedeeld worden met Stanneke maar として フランス wint gaat ie in z’n geheel naar Jouke en valt Stanneke uit de Top 10. Rara welke ploeg Stanneke zondag naar de overwinning schreeuwt …

Deel op Twitter
コメントを残す

Frankrijk door Belgie huilt – OGVP spannend

Eindelijk mochten de Rode Duivels aan de bak in de halve finale tegen フランス. In de eerste helft werd niet gescoord en bleef het spannend. De Haantjes gaven in het tweede deel gas bij en versloegen onze Zuiderburen と 1-0. De droom van Lukaku en consorten valt in duigen en フランス speelt zondag tegen クロアチア of イングランド de finale.

OGVP kent nu 2 リーダー. Stanneke van CleefJouke van Gosliga gaan aan de leiding met 142 ポイント. En welk land er morgen ook wint, deze 2 OGVP aanvoerders blijven ook na morgen de nummers 1. Welke winnaar voor jou het meest gunstige is vind je in de 2 lijsten: として Kroatie wint en als イングランド wint. の 16 punten die in de finale verdiend worden, kunnen voor verrassingen gaan zorgen… Veel succes en plezier!

Deel op Twitter
コメントを残す

Belgie of Frankrijk – Jouke of Stanneke

Morgen de eerste halve finale van de WK in ロシア: フランス tegen Belgie oftewel de Haantjes tegen de Rode Duivels. Een mooi affiche waar de hele wereld naar uitkijkt.

Dat geldt zeker voor Stanneke van CleefJouke van Gosliga. Want als Frankrijk wint です。 Stanneke de nieuwe nummer in in de OGVP en bij een Belgische overwinning gaat Jouke voor minimaal 1 dag aan de leiding. Kijk op de verschillende tussenstanden welke overwinning voor jou gunstig uit pakt. Veel plezier en succes morgen!

Deel op Twitter
コメントを残す

Kroatië tegen Engeland – 3 OGVPのリーダー

Vandaag werd er gespeeld voor een plek in die andere halve finale. Om 4 uur gingen the Three Lions aan de bak tegen de スウェーデン (Toivonen 等. die ons van het WK afhielden…). Het werd 2-0 voor イングランド en de Scandinaviërs mogen inrukken. In de avond de clash tussen gastland ロシア en een van de favorieten クロアチア. Spannende pot waarin uiteindelijk door de Kockasti na 120 minuten voetbal (2-2) en penalties de overwinning over de streep getrokken wordt. Komende woensdag dus クロアチア tegen イングランド.

In de OmeGerVoetbalPoule wordt de spanning er ook niet minder om. Op dit moment 3 koplopers met 132 punten te weten Evy Bongers, Stanneke van CleefJouke van Gosliga. Direct gevolgd door Melchor Ensingニルスウダイボーヒーズ. Helemaal onderin is het ook spannend en doet Geert Hendriks goede zaken. Als een komeet schiet hij 5 plekken omhoog en doet de rode lantaarn over aan Merel Coppis, Philippe van DiessenSilvia Staes-Knoben.

Deel op Twitter
1 コメント

Frankrijk tegen Belgie – Nieuwe koploper in OGVP

In de eerste kwartfinale van het toernooi in ロシア, Uruguay tegen フランス bleken de Haantjes veel sterker. と 2-0 werd Suarez, beetje onzichtbaar, en zijn mannen opgerold. Hun tegenstander komt uit de spectaculaire match Brazilië – Belgie. De Rode Duivels kwamen al vroeg op een 1, 2-0 voorsprong. Daarna werd het een spannende pot die eindigt in 1-2 voor onze Zuiderburen. Huilie huilie Neymar plengt thuis dikke tranen. De eerste halve finale is hiermee bekend: フランス – Belgie, 上の 10 juli, wat gaat dat worden…

OGVP kennen we een nieuwe koploper. De 10-jarige Evy Bongers uit Berghem, 10 jaar oud, neemt brutaal de leiding. ニルスウダイボーヒーズ blijft in de buurt en Tim Dekkers volt op 4 puntjes, wel done! Morgen wederom 2 mooie wedstrijden. Dan mogen de Russenスウェーデン aan de bak tegen respectievelijk クロアチア de イングランド… En met nog 42 punten te winnen is er nog van alles mogelijk. Succes allemaal!

Deel op Twitter
コメントを残す

Zweden en Engeland verder – stuivertje wisselen in OGVP

Vandaag gingen de laatste 4 landen de wei in voor nog 2 plekken in de kwartfinale. スウェーデン beet tegen Zwitserland het spits af. De lange Scandinaviers wonnen in een matige wedstrijd met 1-0 の Schweizer Nati. De laatste achtste finale was die tussen イングランドColombia. Penalties moesten er aan te pas komen. Daarin blijken de three Lions het beste met 4 の 5 strafschoppen benut: 5-4. イングランド tegen スウェーデン in de volgende ronde.

OGVP wordt stuivertje gewisseld door ニルスウダイボーヒーズTim Dekkers. ニルス weer aan de leiding en ティム in de achtervolging. Ruud Akkermans volgt op 3 punten met de rest van het peloton in zijn kielzog. Evy Bongers (Berghem) で月ウィレム·デ·クー uit Beiroet maken de top 5 compleet. Nu eerst 2 dagen rust voordat het toernooi vrijdag en zaterdag verder gaat met 2 keer 2 kwartfinales. Wordt vervolgd…

Deel op Twitter
コメントを残す

Kanaries met Rode Duivels door – Tim ook in OGVP

Brazilië tegen Mexico: 2-0. Neymar naar de kwartfinale en Lozano naar huis, het lukt de Mexicanen maar niet om de achtste finales te overleven. In de avond mochten de rode Duivels aantreden tegen Japan. Dat was een spannende pot en de Samurai komen op een 0-2 voorsprong. Dan laten de Belgen hun ware potentie zien en maken ze in de laatste minuut de derde goal waarmee ze door zijn naar de volgende ronde: 3-2. Zagen wij hier de nieuwe wereldkampioen aan het werk…?

OGVP doet ティム goede zaken zodat hij ook na 54 wedstrijden de ranglijst aanvoert. まだ 10 wedstrijden te gaan en dan weten we wie de komende 2 jaar als OGVP Koning door het leven gaat.

Deel op Twitter
コメントを残す

Messi, Ronaldo, Iniesta, Schone naar huis – Nieuwe koploper in OGVP

Dat was me het weekendje wel. De grootste voetballers van de wereld zitten alweer in het vliegtuig naar huis. Messi verloor met Argentinië van de Haantjes in een spectaculair duel met 4-3. Daarna was het de beurt aan ‘wanna be GOATRonaldo die mocht aantreden tegen UruguayLa Celeste wonnen met 2-1 en was het weer huilie huilie voor Christiano (kan het sikje er weer af). Grootste verrassing was de uitslag van スペインロシア. Na de eerste verlenging van het toernooi, voor de eerste keer een vierde wisselspeler en voor de eerste keer penalties zijn het de Russen die verder mogen omdat door La Selección 2 penalties werden gemist: 5-4. クロアチアデンマーク was het slotstuk van dit weekend. Ook hier werd het spannend na 90 minuten (1-1) en een verlenging met Pienanties. Ze gingen er moeizaam in: 2-1 voor クロアチア, デンマーク naar huis.

OGVP kennen we vandaag een nieuwe koploper: Tim Dekkers uit アムステルダム neemt de leiding over van ニルスウダイボーヒーズ die volgt op 2 ポイント. Onderin de ranglijst heeft Geert Hendriks zijn laatste plaats verstevigd en staat nu 8 punten los van nummer 163 Wim Teunissen uit Overloonの (hebben ze stiekem bij elkaar afgekeken bij het invullen van de poule?). Morgen zien we BraziliëMexico en spelen de Belgen tegen Japan.

Deel op Twitter
3 コメント