5 x 1 – 1 x Hellen Visser

Dagstarter vandaag Servië tegen Slovenië. Vooraf niet de wedstrijd waar je reikhalzend naar uitkijkt maar bleek best een leuk potje. Beide landen pikken een goaltje mee, eindstand: 1-1
De tweede wedstrijd waarin het Danish Dynamite aan de bak moest tegen the Three Lions spreekt wat meer tot de verbeelding. Maar die viel tegen, talenten als Rice en Foden komen verre van uit de verf. Als Engeland kampioen wil worden zal het uit een ander vaatje moeten tappen. Ook hier weer beiden teams één goaltje: 1-1
Tot slot de kraker van de dag Spanje tegen Italië. Topfavoriet Spanje maakt de verwachtingen helemaal waar en speelt Italië van de mat. Al kwam dat helaas in de score niet helemaal tot uiting die bleef beperkt tot een magere 1-0.

In de OmeGerVoetbalPoule wisselen Tim Kampers en Hellen Visser stuivertje. Hellen uit Koedijk daarom vandaag op de eerste plek. Gogogo Hellen, lekker bezig en laat al die mannen maar eens zien waar voetbalintellect zit. Met naast Tim nog slechts 2 directe achtervolgers, Duuk Ruiter en Merijn van Toledo, begint er steeds meer spreiding in de ranglijst te komen. Benieuwd hoe dat er uit ziet na 36 wedstrijden. Hekkensluiter Stijn van Cleef staat zijn plekkie vandaag in elk geval nog niet af. Ondertussen worden er volop foto’s ingezonden voor Bonusvraag 5, leuk! Dat kan nog tot 9 juli, publicatie start binnenkort.
Morgen wordt het spannend met de kraker NederlandFrankrijk in het vooruitzicht. Grote vraag is of ‘the mask Mbappé‘ een risicootje neemt of dat zijn neus hem lief is. We gaan het zien en zijn er bij de redactie van overtuigd dat Oranje zich morgen plaatst voor de achtste finales… Have fun!

Deel op Twitter

Reacties zijn niet mogelijk.